miércoles, 19 de agosto de 2009

La Mitja Lluna Sax Quartet

La Mitja Lluna Saxs Quartet
Baix la direcció experta i inigualable del mestre Xavi Malonda, naix aquest quartet compossat per Clara Juán, Sergi Ibáñez, Marc Malonda i Andreu Juán, amb motiu del Primer Concert a La Mitja Lluna.
Tots ells, alumnes de Xavi Malonda a l´escola Mestre Valdovín de Gandia, cursen actualment distints graus dins de l´ensenyament del saxofo, aixi com al mateix temps pertanyen a distintes agrupacions musicals de la comarca de la Safor.
• Clara Juan: Saxo Soprano. Amb el titol de grau professional, cursa primer al Conservatori Superior de música de València i pertany a la U.A.M. Sant Francesc de Borja de Gandia.
• Sergi Ibáñez: Saxo Baríton. Cursa quart de grau professional al Conservatori Professional de música d´Oliva “Josep Climent” i pertany a la U.A.M. Sant Francesc de Borja de Gandia.
• Marc Malonda: Saxo tenor. Cursa segón de grau professional al Conservatori Professional de música d´Oliva “Josep Climent ” i pertany a la U.A.M. Sant Francesc de Borja de Gandia.
• Andreu Juan: Saxo alt. Cursa segón de grau professional al Conservatori Professional de música d´Oliva “Josep Climent” i pertany a la Agrupacio Musical d´Alfauir.


Baix la direccio musical de Xavi Malonda, aquest Jove quartet de saxofons mampren un cami que esperem sigui ben llarg i exitos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario